Általános információ

A kongresszus időpontja

2021. február 4-6.

A kongresszus helyszíne

Várkert Bazár
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel

A Várkert Bazár megközelítése a 16-os autóbusszal: A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér és a Széll Kálmán tér között közlekedik a Budai Várnegyeden keresztül. Az autóbusz Clark Ádám téri megállójától néhány perc sétával elérhető a Várkert Bazár.

A Várkert Bazár megközelítése a Déli Pályaudvar felől: M2-es metróval 2 megálló a Batthyány térig, majd a 19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.

A Várkert Bazár megközelítése hajóval: A 12-es jelzésű, a Római fürdő és a MÜPA, Nemzeti Színház között közlekedő hajóval a Várkert Bazár megállóig.

Autóval

A Margit híd, budai hídfő felől:  a rakpart – Fő utca útvonalon a Clark Ádám térig, onnan a Lánchíd utcán tovább az Ybl Miklós térig.

Az Erzsébet híd, budai hídfő (Döbrentei tér) felől: az Attila út – Apród utca útvonalon az Ybl Miklós térig.

Parkolás: a Várkert Bazár mélygarázsában korlátozott számban nyílik lehetőség parkolásra. A mélygarázs bejárata az Apród utcából nyílik, közvetlenül a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum mellett.

Internet

Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás elérhető a helyszínen.

Mobil applikáció

Résztvevőink okostelefonjukon is követhetik a tudományos programot a kongresszusi mobil applikáció segítségével. Az ehhez szükséges SmartEvents alkalmazást iOs, Android és Windows operációs rendszerű készülékekre is telepíthetik. A regisztrált résztvevőknek meghívót küldünk a bővebb tudnivalókkal.

A kongresszus hivatalos nyelve

Magyar

Kreditpont

A kongresszus akkreditációja folyamatban van.

MKOT stand

A Magyar Klinikai Onkógiai Társaság információs standja a kiállítási területen üzemel a Kongresszus teljes ideje alatt, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a Társaság tevékenységével, valamint MKOT tagdíjat is befizethetik. Ugyanitt található a Rákgyógyítás.hu és a Klinikai Onkológia folyóirat képviselete.